Joerie, joerie, botter en brood,
as ek jou kry, slaat ek jou dood

Wednesday, March 30, 2011

ANGELTJES STEEK RAAK

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : het duo Pal & Jas
Klik op de afbeelding om de link te volgen
 Die twee tjevensmoelentrekkers hebben mekaar goed gevonden. Allebei rad van tong met veel geblaat maar weinig wol. Ook Miet Smet hare  kebber (mannentjesduif) Huilefriet Martens kon het zo goed uitleggen, dat niemand het begreep, om van Zean-Luc nog maar te zwijgen.
Piet Krol is fier als een gieter dat hij commentaar mag geven bij de raids van onze jongens in hun vliegmachien. Doodo, hartstikke kapot, op sterven na bijna dood waren ze na het droppen van hun vuurwerk op de stellingen van "onzen vijand in den vreemde".  Het moet inderdaad zwaar labeur zijn om hoog in de lucht op een knopje te drukken,  zodat de raket kan vallen.

Ook die andere scheve lavabo van buiza is een kei in het spelen van komedie om indruk te maken en te tonen dat ze bij de marathon lopers van club Nonkel Kruk goed bezig zijn. Gauw, gauw efkens op en af naar Tunesiê vliegen om ons te laten zien dat ze ginder op de goeie weg zijn, want er zijnreeds graffitispuiters aan het werk, wat onder het bewind van Ali Baba of zoiets volstrekt verboden was. Verder konden we zien dat de terrasjes bevolkt worden met jongeren die normaal op dat tijdstip aan het werk moeten zijn. Blijkbaar is dat laatste nog niet doorgedrongen,  of is het al misschien te warm ?  Veel tijd om te gsm'en hebben ze blijkbaar wel. Volgens de buiza-rakker,  moeten we het land van vijgen en dadels flink bijstaan met raad en daad opdat we er later ook kunnen van, en ik citeer zijn woorden, "profiteren". Wat er te profiteren valt,  is me niet zo direkt duidelijk. Misschien woestijnzand invoeren om ons Noordzeestrand op te hogen ?

Enfin,die twee figuren uit de Muppet show, Pal & Jas hebben hun ding weer kunnen doen. We zijn een pak wetenswaardigheden rijker. Ben benieuwd naar hun volgende aflevering van "Wettenawatte?"
Psst :  In Lampedusa zijn er momenteel meer allochtonen dan autochtonen. De vissers aldaar zijn nu op jacht naar bootjes met binnensluipers om hen te verjagen. Inmiddels hebben ze ook in Malta het spek aan hun been. Daar is een boot aangekomen met 550 van die gasten uit Libië. Binnenkort komen ze rechtstreeks naar Zeebrugge.
Mvg - senior

No comments:

Post a Comment