Joerie, joerie, botter en brood,
as ek jou kry, slaat ek jou dood

Saturday, August 6, 2011

ANGELTJES INTERN ONDERSOEK: BPP*

*Briljant, Pragtig, Puik!Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Een internationaal onderzoek en ons eigen Angeltjes onderzoek

 DSCI0134

Vandaag.be is er als de kippen zonder kop bij om de belgen een schuldgevoel aan te praten :"Belgen zijn minst tolerant voor migranten". Uiteraard blijft Het Laatste sensationele Nieuws niet achter om deze onthullende berichtgeving na te kwaken.
Wij hebben geen studie nodig om ons een idee te vormen over wat de immigratie betekent voor onze samenleving. Wij laten ons evenmin afschrikken door de kwalijke term intolerantie. Wij duiden de vreemdelingeninstroom trouwens niet langer aan met de term immigratie maar noemen het ronduit een invasie. Ook als dat niet wenselijk is.
Het onderzoek is uitgevoerd op internationale basis bij 17601 mensen uit 23 landen. We sommen de vermelde landen op met tussen haakjes de bevolkingsaantallen in afgeronde miljoenen (het zijn er trouwens slechts 13 van de 23)  : België (11) Frankrijk 64),  Duitsland (82),  Groot-Brittannië (60), Spanje (47), Italië (58), Zweden (9), de VS (307), Canada (33), Zuid-Korea (50), Zuid-Afrika (50) Saoedi-Arabië (30) en Rusland (142)
Moet u eens vertellen hoeveel belgen er zouden ondervraagd zijn en hoe representatief derhalve zo'n onderzoek is. In wiens opdracht is het uitgevoerd ? Wie betaalt, dat is geweten : wij met zijn allen. En wie er  behoefte aan heeft, dat is ook duidelijk : de elite-politici en hun paladijnen om het volk beter in toom te kunnen houden.
72 % van de ondervraagde belgen vindt dat de immigratie ons land geen goed heeft gedaan en volgens 94% zijn er de laatste vijf jaar te veel migranten bijgekomen. België wordt daarin gevolgd door Italië (93%), Zuid-Afrika (91%) en Rusland (90%).
Zo'n onderzoek is ronduit waardeloos en belachelijk. Net zooals de media die kritiekloos de cijfers publiceren zonder enige verdere toelichting of nader onderzoek.
Wij hebben een eigen onderzoek gedaan de voorbije nachten  bij 1760 objectieve Vlamingen. Ziehier de resultaten :
127% van de ondervraagden is van oordeel dat de invasie ons geen goed doet, 154% vindt dat er te veel tafelschuimers zijn bijgekomen de laatste 5 jaar en tenslotte nog een bijkomend gegeven : 203% is van oordeel dat wie zich niet aanpast aan onze cultuur en hier enkel komt om in de bijstand te leven zonder complimenten terug mag keren naar het eigen Prachtland.

Savat

No comments:

Post a Comment