Joerie, joerie, botter en brood,
as ek jou kry, slaat ek jou dood

Saturday, April 9, 2011

OOK HÍÉR DIE ALEWIGE POLITIEK KORREKTE HUIGELARY

In onze brievenbus : kleine Vlaamse krantenKleine Vlaamse kranten en daarmee, bedoel ik niet de afmetingen ervan, maar de kleinzieligheid, de enggeestigheid van de de redacties.


Een voorbeeldje : op 28 maart 2011, plaatst een Vlaams Belangpolitieker een video opname op zijn website, in verband met een diefstal van een printer ergens in Antwerpen, op die beelden zijn de daders zeer goed te zien en misschien ook herkenbaar,voor mensen,die de betrokken individuen persoonlijk kennen. Alle kranten hebben dat direct bemerkt en plaatsen het in hun krant, want dit is volgens hen een zware inbreuk op de privacy van deze misdadigers en dat zijn feiten die volgens deze moraalridders zouden moeten vervolgd worden.


Wanneer die zelfde politieker,een paar dagen later, op zijn website meldt, dat de diefstal is opgelost en dat zulks, zou kunnen het gevolg zijn van de online geplaatste video, dan blijft het stil, dan vinden de kranten redacties  zijn website niet meer, laat staan dat zij van dit feit enige vermelding geven in hun krant.


Klein, zeer klein ,is dergelijke gang van zaken. Zo laat je als krant zien, dat het je er enkel om te doen is om een negatief beeld op te hangen van bepaalde politiekers en hun partij. Gelukkig zijn niet alle mensen meer zo dom,  dat zij klakkeloos geloven wat in hun gazet te lezen staat, of zou ik beter schrijven, wat in hun politiek gekleurd reclame blad te lezen is.


Wat ik hier schrijf is één voorbeeld, maar  en daar ben ik bijna zeker van, dit gebeurt regelmatig en hun doelstellingen zijn ondertussen genoegzaam gekend. Het is een schande om op die manier aan journalistiek te doen, pobre diablos,die dagelijks dergelijke pulp nog gaan kopen.

NAW bekend bij de redactie

[Van: Angeltjes

No comments:

Post a Comment