Joerie, joerie, botter en brood,
as ek jou kry, slaat ek jou dood

Tuesday, May 24, 2011

REALISTIES IS TOG REALISTIES

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een betere toekomst ? Voor wie ?

Als je de po-co berichtgeving over de vloedgolf aan gelukszoekers leest en moet aanhoren, gaat het altijd over vluchtelingen die 'een betere toekomst zoeken'. Ongeacht de motieven van de'sukkelaars'. Vaandelvluchtige jonge gasten worden kansarmen die hun hele gezin mogen laten overkomen. Zeer heldhaftig.
En dan zijn we weer bij het linkse wanbeleid dat deze mensen naar hier lokt  i.p.v. ze ter plekke te ondersteunen. Waarom richten de geitenwollensokkenbreiers en kaviaarsocialisten ginds ter plekke geen vakbonden en milities op en gaan  ze daar niet mee strijden met inzet van lijf en leden, zoals de socialisten en onze ouders vroeger hier deden? 
Voor diegenen die hier werken en afdragen, alles opgebouwd hebben is er geen toekomst meer, alles zal opgesoupeerd zijn. Voor diegenen die naar hier gelokt worden en aan wie geen enkele bijdrage gevraagd wordt,  is er wel nog een toekomst, al is het met het opkopen van bezittingen in hun thuislanden via onze sociale zekerheid, tot de boel hier leeggemolken is.
Je toekomst uit handen geven en er nog voor betalen ook. Echt socialistisch.
Jade

No comments:

Post a Comment